New York, New York

NYC-Day-and-Night-01 New York. Bine ai venit în  „oraşul care se mişcă atât de rapid, încât îţi trebuie energie şi ca să stai nemişcat.” 

Orașul emblemă al Statelor Unite și una dintre cele mai râvnite destinații turistice, New York-ul este fie punctul sensibil, fie mândria de pe harta personală a oricărui iubitor de călătorii. Oricât de multe locuri ar fi văzut, oricât de bine s-ar fi simțit în celelalte colțuri ale lumii, călătorul împătimit nu se va declara pe deplin mulțumit până când nu va avea șansa să descopere și să înțeleagă „visul american” pornind din cel mai cosmopolit și elegant punct al său.

Cu o populație de peste 8 milioane de locuitori, New York-ul este orașul zgârie – norilor, al taxiurilor galbene și al oamenilor de afaceri aranjați la marele fix. Este casa celebrităților și „platoul de filmare” al celor mai renumite blockbuster-uri.

Dacă visezi la o vacanță în “Big Apple”, începe prin a-ți căuta biletul de avion. Marile companii aeriene vin în întâmpinarea turiștilor cu diverse promoții pe această rută, iar noi ți le punem la dispoziție. Biletul pentru o persoană, cu toate taxele incluse, începe de la 550 euro. După ce ai obținut viza și te-ai hotărât asupra cazării, nu-ți rămâne decât să te pregătești pentru unul dintre cele mai pline de viață orașe ale lumii.

 NYC-Day-and-Night-05-800x679

Fotograful american Stephen Wilkes a surprins frumusețea marelui oraș atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Depinde de tine dacă vei descoperi comorile ascunse în spatele fotografiilor.

Echipa ESCAPADE TRAVEL

Reclame

~ de Escapade Travel pe iunie 27, 2013.

3 răspunsuri to “New York, New York”

  1. Imi dorec enorm sa ajung si eu in state si sper sa mi se indeplineasca cat mai curand ageasta dorinta. Foarte frumos articolul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: